Скріншот з відео

У Тбілісі стався вибух на території тиру: є загиблі та поранені

У неділю, 7 квітня, у столиці Грузії Тбілісі стався потужний вибух на території тиру. Внаслідок інциденту є загиблі та поранені.

Відповідну заяву оприлюднило у Facebook міністерство внутрішніх справ Грузії.

У відомстві зазначили, що у Тбілісі на вулиці Бохормі N12 внаслідок вибуху під час стрільбища магазину "Бойове поле" дві людини загинуло та чотири поранено. Їх бригадами швидкої допомоги доставили до різних лікарень.

"Як тільки надійшло повідомлення, на місці події з’явилися працівники відповідних управлінь МВС, серед яких пожежники, патрульні поліціянти та кримінальні поліціянти. Наразі вживаються всі необхідні заходи", — йдеться у повідомленні грузинського міноборони.

Раніше у Грузії заявили про затримання вантажу з шістьма вибуховими пристроями, які везли з Одеси. Частину з них начебто мали переправити до російського Воронежа "для здійснення терактів". Там зазначили, що вибухівку привезли з Одеси через Румунію, Болгарію та Туреччину до Грузії 19 січня на мінівені, що належить громадянину України.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року шістнадцять колишніх українських ув'язнених, яких російські окупанти депортували з України відбувати термін, що залишився, змушені були ночувати на кордоні з Грузією в складних побутових умовах. Тбілісі не давав згоду на їхній пропуск, оскільки, як стверджувала влада, чекав сигналу від посольства України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 07.04.2024 14:55