Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Telegram стався масовий збій: повідомлення відправляються із затримкою

У вівторок, 10 вересня, у роботі месенджера Telegram стався збій. Користувачі скаржаться на повільне завантаження контенту.

Так, повідомлення у популярному месенджері почали відправлятись із затримкою, а медіа завантажуються занадто довго. Причина такого збою в роботі Telegram наразі невідома. 

збій у Telegram

Інфографіка: соцмережі

Зазначимо, що 7 вересня у соціальній мережі Х фіксували збій, який тривав близько пів години. Так, о 17:23 звітів про проблему роботи з платформою з’явилося понад чотири тисячі, тоді як у середньому їх 15-30. Робота соціальної мережі нормалізувалася приблизно з 17:50 — запитів поменшало до 200. Станом на 18:23 скарг на функціонал вже було 60.

Також про проблеми з Х повідомляла компанія Netblocks, що відстежує кібербезпеку та зв'язок у всьому світі. Вона наголошувала, що інцидент не пов'язаний з перебоями в роботі інтернету на рівні країни або фільтрацією.

Нагадаємо, що 8 червня ввечері в месенджері Telegram виникали певні проблеми. Зокрема, він втрачав підключення до мережі, а користувачі не могли відправити повідомлення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 10.09.2024 13:01