Фото: соцмережі

У тимчасово окупованому Криму стався блекаут (відео)

У четвер, 18 січня, у тимчасово окупованому Криму стався блекаут. Масштабні вимкнення світла фіксують у низці населених пунктів. 

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Так, проблеми з електрикою спостерігаються у Сімферополі, Севастополі, Керчі, Феодосії та Джанкої. За даними місцевих пабліків, Ленінський район Криму також перебуває без світла, у Красноперекопську деякий час його теж не було.

За попередньою інформацією, аварійне відключення сталося о 18:05. Також у мережі поширюють інформацію, що у селищі Роздольне було зафіксовано перебої у мобільному зв'язку.

Своєю чергою "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив у Telegram, що, за попередньою інформацією, сталося помилкове спрацьовування газового обладнання на Балаклавській ТЕС. За його словами, це спричинило відключення двох енергоблоків.

"Відключено споживачів: Балаклава, б. Козача, б. Очеретяна, Фіолент, центральна частина міста, вул. Леніна, вул. Б. Морська. Усі оперативні бригади працюють на місці. Протягом години енергопостачання буде відновлено", — зазначив він.

Нагадаємо, 16 січня в ефірі телемарафону в одному з відеосюжетів показали карту Російської Федерації. На ній також був розміщений тимчасово окупований Крим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 19:45