Фото: Państwowa Straż Pożarna\X

У Варшаві спалахнула масштабна пожежа у торговельному комплексі: є загроза обвалу (відео)

У неділю, 12 травня, у польській столиці Варшаві спалахнула потужна пожежа в одному із торговельних комплексів. Наразі є загроза обвалу будівлі.

Про це повідомило видання RMF24.

За інформацією пожежної служби, вогонь охопив усю будівлю. Займання швидко поширилося через легкозаймисті матеріали, переважно текстиль.

Ліквідацією вогню займаються 180 пожежників. В Національній пожежній службі прогнозують, що операція може тривати до десятка годин. Рятувальники зауважили, що вогонь, ймовірно, спалахнув у кількох місцях. Перші пожежні підрозділи прибули на місце події через 11 хвилин після отримання повідомлення про надзвичайну подію, але на той час вогонь вже охопив дві третини залу. Дах комплексу також частково обвалився.

Наразі причина загоряння невідома. Всі прилеглі до торгового центру вулиці наразі перекриті. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

Водночас торговці комплексу, які зібралися перед входом до центру, розповіли, що через пожежу вони втратили все. Влада вже запропонувала їм допомогу.

Нагадаємо, 11 травня у російському місті Наро-Фомінськ у суботу спалахнула масштабна пожежа. Її площа становить понад дві тисячі квадратних метрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.05.2024 15:12