Фото: Офіс президента

"У війни немає відпусток": Зеленський закликав партнерів пришвидшити надання військової допомоги

Партнери України мають пришвидшити постачання військової допомоги Збройним силам, адже це напряму впливає на ситуацію на фронті.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

"Ми дуже просимо. У війни немає відпусток. Потрібні рішення, потрібна вчасна логістика оголошених пакетів. Особливо я звертаюсь зараз до Сполучених Штатів, до Великої Британії, до Франції", — наголосив президент.

Він зауважив, що попереду в України важливі тижні нашої дипломатичної роботи. Зокрема, буде співпраця з різними партнерами. 

"Європа, Америка, Глобальний Південь. Ми вже збільшили й будемо ще збільшувати коло тих, хто підтримує справедливе завершення цієї війни. І дуже важливо, щоб у цю осінь Україна зайшла ще сильнішою — сильнішою, ніж ми були до цього", — зазначив гарант.

Зауважимо, раніше Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів України прибрали барʼєри, які заважають нашій державі послаблювати російські позиції. Зокрема, це стосується далекобійної зброї та обмежень на удари по території країни-агресорки.

Нагадаємо, за даними аналітиків американського Інституту вивчення війниукраїнській армії вдалося зайти на територію Бєлгородської області Російської Федерації, проте Сили оборони не змогли там закріпитись через підготовленість росіян до відбиття таких атак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.08.2024 22:17