Скріншот з відео

У військкоматі Чернівців відреагували на побиття чоловіка у відділку поліції

У Чернівецькому обласному територіальному центрі комплектування розпочали перевірку через відео побиття чоловіка у відділку поліції Чернівців у присутності співробітників військкомату. Зазначається, що інцидент з побиттям трапився ще 31 липня цього року.

Про це повідомляє Чернівецький обласний територіальний центр комплектації.

На відео видно, як працівники патрульної поліції та нібито працівники військкомату привозять хлопця, а чоловік не у формі при правоохоронцях починає бити затриманого. Після побиття черговий надає затриманому парубкові документи на підпис. У соцмережах припускають, це могла бути мобілізаційна повістка.

"Подія відбулась 31.07.2022. Відкрито кримінальне провадження, однак повідомлень про нього до Чернівецького обласного ТЦК та СП не надходило. У зв’язку з опублікуванням відео та наявністю кримінального провадження зараз проводиться службова перевірка з метою встановлення обставин події", — зазначають в ТЦК.

Нагадаємо, раніше працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно колишнього начальника Диканського відділу Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він з двома іншими військовими побив до непритомності свого підлеглого. Йому загрожує 12 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.10.2023 15:17