Фото: Національна поліція України

У Вінниці автівка без водія наїхала на пенсіонерку

У Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та жінки пішохода. Цікаво, що під час аварії в авто не було кермувальника.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. Внаслідок ДТП травми отримала 74-річна жінка — вона була доставлена до медичного закладу.

За попередньою інформацією слідства, 60-річний вінничанин припаркував на схилі дворової території свій автомобіль ВАЗ без увімкнення ручного гальма, внаслідок чого легковик покотився та наїхав на місцеву жительку, яка рухалась назустріч автомобіля.

ДТП Вінниця

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці наголошують, що автомобіль було поміщено на арештмайданчик. Поліція відкрила справу за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України). Водієві автомобіля загрожує до трьох років обмеження волі із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін.

Нагадаємо, у липні на Вінниччині автівка на швидкості злетіла у кювет та врізалася в дерево. Постраждали п'ятеро людей. Кермувальнику загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.09.2024 02:31