Фото: Instagram Усика

У якому дивізіоні може продовжити виступи боксер Усик: несподівана заява

Український абсолютний чемпіон у суперважкій вазі Олександр Усик розглядає варіант повернення у важкий дивізіон. Він спробує вдруге стати чемпіоном світу у цій ваговій категорії.

Таку заяву Усик зробив в ефірі подкасту 3 Knockdown Rule. У ньому Олександр взяв участь разом зі своїм менеджером Егісом Клімасом.

"Я думаю, що, можливо, після реваншу я можу спуститися у вазі до крузервейту", — зазначив український боксер.

Егіс Клімас заявив, що він з Усиком "говорив про це вчора". 

"Можливо, спуститися у вазі та стати вдруге абсолютним чемпіоном", — додав менеджер Олександра Усика.

Усик також наголосив, що йому не подобається суперважкий дивізіон, адже під час підготовки до боїв, йому потрібно "увесь час їсти".

"Можливо, це мій план. Бо коли я почав тренувальний табір… Я їм постійно. Для мене це важко. Мені це не подобається — коктейлі, вода, протеїн, банани… Але банани — це добре, я люблю банани", — наголосив український чемпіон.

Варто зазначити, що реванш Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі має відбутися 21 грудня.

Зауважимо, у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії завершився поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володіє британець.

Раніше повідомлялось, що український боксер Олександр Усик у бою з британцем Тайсоном Ф'юрі отримав травму, через яку бій довелося перенести.

Нагадаємо, 20 травня колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проаналізував причини своєї поразки українському боксеру Олександру Усику. За його словами, винними у поразці треба вважати його команду. Британський боксер пояснив, що всі у його кутку були впевненими, що він перемагає за очками перед 12 раундом, тому Тайсон не спробував ризикнути, аби завершити бій достроково.

Також стало відомо, що абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик не планує завершувати професійну кар'єру найближчим часом. До цього конкретних розмов на цю тему у команді українця ніколи не підіймалися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 06.06.2024 08:57