Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Запоріжжі невідомий застрелив місцевого посадовця

У Запоріжжі 11 червня невідомий застрелив місцевого посадовця. Поліція розшукує вбивцю.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Зазначається, що у середмісті обласного центру зловмисник здійснив чотири постріли у посадовця. Останній від отриманих поранень помер у лікарні.

"Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілого доставили до медзакладу, де він помер під час надання медичної допомоги. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Правова кваліфікація — ч. 1 ст. 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчо-розшукові дії", — йдеться у повідомленні.

За інформацією видання "РБК-Україна" йдеться про Максима Денщіка, який донедавна обіймав посаду директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, але в травні був тимчасово відсторонений від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування.

Максим Денщик

Фото: facebook.com/maxim.denschik.3

Водночас голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров наголосив, що після події провів нараду із правоохоронними органами, поліція проводить слідчо-розшукові дії.

"Розслідування резонансного вбивства — на особливому контролі. Запоріжжя — не місце для кримінальних розборок. Тож спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі. Окрема увага — до посилення заходів безпеки мешканців міста на вулицях. Працюємо на упередження", — наголосив Федоров.

Нагадаємо, 18 травня у Синельниковому Дніпропетровської області під час проведення оповіщення військовозобов’язаних працівниками ТЦК озброєний чоловік із ножем напав на сержанта ЗСУ та завдав йому поранень у руку. Постраждалому надали необхідну медичну допомогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2024 11:27