Фото ілюстративне зі соцмереж

У Запоріжжі рашисти вбили цивільну людину, на Львівщині перебої зі світлом

У понеділок, 26 серпня, російські терористи обстріляли різні регіони України. Зокрема, в Запорізькому районі загинула цивільна людина. На Львівщині відбулися влучання в енергетичні об’єкти, є перебої зі світлом.

Про це повідомили начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров і начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Росіяни вбили цивільну людину в Запорізькому районі. Ворог завдав удару поряд із приватним будинком. Загинув чоловік. Світ має зупинити країну-терориста", — наголосив Іван Федоров.

Своєю чергою, Максим Козицький повідомив, що ворог атакував енергетичні об'єкти на Львівщині.

"Через це у Львові й області частково виникли перебої з електропостачанням. Деталі згодом", — написав у соцмережах очільник Львівської області.

До речі, виникли проблеми з енергопостачанням у багатьох регіонах України. Спочатку з’явилася інформація про перебої зі світлом у Києві й Одесі, а потім і в інших населених пунктах. "Укренерго" ввело графіки екстрених відключень електроенергії.

Нагадаємо, що у зв’язку з масованою ракетною атакою рашистів у деяких регіонах України затримуються потяги. Це пов’язано зі знеструмленнями. Таку інформацію оприлюднила прес-служба "Укрзалізниці".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 09:57