Фото: Нацполіція

У Запоріжжі завершили пошуково-рятувальні роботи: знову зросла кількість постраждалих, серед них — діти

У Запоріжжі завершилася пошуково-рятувальна операція на місці "прильоту" після ранкового обстрілу 29 вересня. Поранення отримали 14 людей.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"У Запоріжжі завершено пошуково-рятувальні роботи. Внаслідок російських авіаударів 14 людей отримали поранення", — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров заявив, що до медиків звернулися вже 16 людей, які постраждали від ворожої атаки. 

За його словами, внаслідок обстрілу поранення отримали дев'ять жінок, п'ятеро чоловіків та двоє дітей — 17-річний хлопець та восьмирічна дівчина. Також у лікарні перебувають дві постраждалі жінки.

Обстріл Запоріжжя 29 вересня: що відомо

Уранці 29 вересня російські терористи масовано атакували Запоріжжя. На місці "прильотів" виникли пожежі. 

Росіяни скинули на Запоріжжя 13 КАБів. У місті зруйновано понад 10 багатоповерхівок. Також 10 приватних будівель понівечені. Горіли до 10 авто. 

До того ж рашисти обстріляли станцію "Запоріжжя-1". Було пошкоджено будівлю вокзалу та вікна в одному з поїздів. Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає. 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ворожий обстріл та подякував рятувальникам. Також він заявив, що світ може зупинити агресора, але для цього потрібно об'єднатися.

Нагадаємо, вночі 29 вересня війська країни-агресорки атакували Одеську область іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок обстрілу пошкоджень зазнав житловий будинок та автомобілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2024 14:28