Фото ілюстративне зі соцмереж

У Запорізькому районі внаслідок російського обстрілу зруйновано об’єкт соціальної інфраструктури

У понеділок, 30 жовтня, рашисти балістичними ракетами обстріляли Запорізький район. Відбулося влучання в об’єкт соціальної інфраструктури.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

"Близько 11:28 ворог здійснив ракетний удар по Запорізькому району. За попередньою інформацією, військовослужбовці Російської Федерації застосували балістику", — написав він у своїх соцмережах.

Малашко уточнив, що внаслідок влучання зруйновано об'єкт соціальної інфраструктури.

"На місці працюють фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій України, які ліквідовують наслідки атаки. Інформація щодо постраждалих не надходила", — підсумував голова Запорізької обласної військової адміністрації.

Раніше в Повітряних силах попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога. Після цього вибухи пролунали у Запоріжжі. Моніторингові канали повідомили про ракету в напрямку Запоріжжя та Дніпра.

Зазначалося, що це все балістика з північної частини Криму. За попередніми даними, росіяни запускали балістичні ракети "Іскандер-М" з району Джанкоя в Криму. Фіксувалася тактична авіація, в небі нарахували близько 30 бортів.

Нагадаємо, що 24 жовтня окупанти атакували Запоріжжя двома ракетами з південного напрямку. Росіяни використали балістику. Одна з ракет влучила по території підприємства. За словами Юрія Малашка, в результаті ударів пошкоджено будівлі на території цього підприємства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 13:30