Фото: Сергій Ребров. Джерело – прес-служба УАФ

У заявці збірної України знову відбулись зміни перед матчами Ліги націй

У складі збірної України перед поєдинками Ліги націй знову відбулись зміни. Головний тренер "синьо-жовтих" Сергій Ребров довикликав у команду воротаря "Шахтаря" Дмитра Різника та вінгера "Полісся" Олександра Назаренка.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

За інформацією УАФ, Андрій Лунін з "Реалу" не зможе допомогти партнерам через вірусну інфекцію, а Андрій Ярмоленко з київського "Динамо" зазнав ушкодження.

У жовтні команда Сергія Реброва проведе два домашні матчі у групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Польщі. 11 жовтня в третьому турі "синьо-жовті" в Познані на ENEA Stadion прийматимуть Грузію, а 14 жовтня в четвертому турі у Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" зіграють проти Чехії.

Склад збірної України

Воротарі: Георгій Бущан ("Динамо" Київ), Анатолій Трубін ("Бенфіка" Лісабон, Португалія), Дмитро Різник ("Шахтар" Донецьк).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — "Шахтар" Донецьк), Олександр Тимчик ("Динамо" Київ), Богдан Михайліченко ("Полісся" Житомир), Ілля Забарний ("Борнмут", Англія), Максим Таловєров (ЛАСК Лінц, Австрія), Олександр Сваток ("Остін", США).

Півзахисники: Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Владислав Кабаєв (усі — "Динамо" Київ), Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Дмитро Криськів, Олександр Зубков (усі — "Шахтар" Донецьк), Олексій Гуцуляк, Олександр Назаренко (обидва — "Полісся" Житомир), Іван Калюжний ("Олександрія"), Михайло Мудрик ("Челсі" Лондон, Англія).

Нападники: Артем Довбик ("Рома" Рим, Італія), Роман Яремчук ("Олімпіакос" Пірей, Греція), Владислав Ванат ("Динамо" Київ).

Хто потрапив до резервного списку

До резервного списку увійшли Артем Бондаренко, Данило Сікан (обидва — "Шахтар" Донецьк), Олександр Мартинюк ("Олександрія").

Наша збірна вже провела два поєдинки у Лізі націй, програвши два поєдинки на старті турніру: спочатку підопічні Сергія Реброва поступились Албанії з рахунком 1:2, а через кілька днів програли Чехії — 3:2.

Варто зазначити, що в Лізі націй Україна зіграє проти Албанії, Чехії та Грузії. Водночас на Євро 2024 Албанія та Чехія не спромоглися вийти у раунд плей-оф та, як і Україна, посіли останні місця у своїх групах. Наша команда сенсаційно програла Румунії (3:0), після чого перемогла команду зі Словаччини (2:1) та зіграла у нічию з Бельгією (0:0). Так, Україна, набравши чотири очки на груповому етапі Євро, не змогла пробитись у раунд плей-оф та завершила виступ на турнірі.

Нагадаємо, на початку серпня Сергій Ребров заявив, що готовий покинути свою посаду, якщо його робота не влаштовує Українську асоціацію футболу. При цьому контракт фахівця підписано на три роки.

Нещодавно головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками щодо суперників, з якими "синьо-жовті" зіграють у Лізі націй.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.10.2024 09:32
Фото: Сергій Ребров. Джерело – прес-служба УАФ