У ЗСУ повідомили про частковий успіх в селі біля Бахмута

Військові Збройних сил України наступають в районі села Кліщіївка Бахмутського району. А також продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов.

Він наголосив, що на Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії. Противник чинить потужний опір та застосовує резерви, зазнає величезних втрат.

"Північніше та південніше міста Бахмут продовжують чинити тиск на противника, вибивають із раніше захоплених рубежів. В районі Кліщіївки мають частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.Тривають важкі бої. Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках", — розповів Ковальов.

Нагадаємо, раніше адмірал Роб Бауер заявив, що наступальні операції Збройних сил України ускладнені через масове замінування територій. Російські загарбники добре підготувались до контрнаступу українських воїнів, однак наші захисники щодня просуваються вперед.

У британській розвідці наголошують, що Росія намагається сповільнити бронетанкові контрнаступальні операції українських військових на півдні. Армія Російської Федерації максимально заміновує території. Там зазначають, що на деяких ділянках щільність мінних полів вказує на те, що російські окупаційні війська використали набагато більше мін, ніж це передбачено військовою доктриною РФ. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.07.2023 12:09