Знищена ворожа техніка. Джерело: Генштаб ЗСУ

У ЗСУ розповіли, скільки техніки знищують під Бахмутом під час "м’ясних штурмів" окупантів

Рашитси продовжують свої штурми під Бахмутом і вдень, і вночі. При цьому українські військові знищують 80% російської техніки, яка потрапляє в поле ураження артилерії та БпЛА.

Про це повідомив командир роти "Ахіллес" Юрій Федоренко в ефірі "Суспільне. Спротив".

"Противник продовжує штурмувати й удень і в ночі. Завдання, яке перед ними стоїть, — повернути втрачені позиції, відбити панівні висоти та сформувати плацдарм для подальших штурмів", — розповів він.

За його словами, у штурмах російська армія використовує як мобілізовані підрозділи Шторм Z, які йдуть в прямі штурмі та мають великі втрати у "мʼясних штурмах", так і різні спеціальні підрозділи, зокрема, десантників та "кадирівців", які діють доволі професійно та шукають прогалини в українській обороні.

Командир роти додав, що 80 відсотків російської техніки, яка з'являється в радіусі удару української артилерії та БпЛА, одразу знищується.

"Дуже малий відсоток техніки противника має можливість повернутися назад", — наголосив Федоренко.

Нагадаємо, що, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, за минулу добу Збройні сили України ліквідували понад тисячу російських загарбників. Окрім того, на брухт перетворено більш ніж два десятки артилерійських систем ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.12.2023 10:14