Удар дронами по Одесі: відомо про одного постраждалого

Ввечері у п'ятницю, 9 лютого, російські війська обстріляли Одесу ударними безпілотниками типу "Шахед". Внаслідок обстрілу поранення отримала одна людина.

Про це повідомив у Telegram голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Наразі відомо про одного постраждалого внаслідок ворожої атаки безпілотників по Одесі. 44-річний чоловік отримав осколкове поранення передпліччя", — заявив посадовець.

За його словами, потерпілий отримав усю необхідну медичну допомогу у лікарні. Він також зазначив, що небезпека ударів "шахедів" все ще зберігається і закликав до відбою повітряної тривоги перебувати в укриттях.

Обстріл дронами 9-10 лютого

Російські війська ввечері 9 лютого запустили по території України кілька груп ударних безпілотників типу "Шахед". У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що дрони були запущені з північного та південного напрямів.

Пізніше повідомлялося, що вибухи було чути у Харкові та Одесі. Надалі стало відомо, що росіяни вдарили "шахедами" по Харкову та Великому Бурлуку. За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, у Харкові зафіксовано влучання у Немишлянському районі, пошкоджено цивільну інфраструктуру, а у Великому Бурлуку окупанти влучили у кафе.

Атака дронами продовжується й вночі 10 лютого.

Нагадаємо, що в ніч на четвер, 8 лютого, російські загарбники також спрямували на Одесу дрони-камікадзе типу Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря. Внаслідок ворожої атаки було зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 01:09