Фото: Донецька ОВА

Удар по Покровську: поліція показала, як рятувала людей з-під завалів

Донецькі поліцейські оприлюднили відео перших хвилин після ранкового обстрілу будівлі соцзахисту у Покровську. Частина будівлі обвалилася і під завалами перебували люди.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

На відео видно, як поліцейські рятували людей з-під завалів. Наразі відомо про 14 травмованих осіб. Одна людина загинула в лікарні.

"Серед поранених — дев'ятеро працівниць управління соціального захисту населення та дві відвідувачки, віком від 32 до 68 років. Руйнувань зазнали адмінбудівля УСЗН, об’єкт соціальної інфраструктури, два медичних об’єкти та два багатоквартирних будинки", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 жовтня армія Російської Федерації вчергове обстріляла Донеччину. Відомо про загибель двох людей, серед яких 11-річна дитина. Зазначається, що армія РФ атакувала місто Гірник Покровського району. Від влучань російських боєприпасів загинула 44-річна жінка. Її 24-річний зять дістав травми.

За даними Інституту вивчення війни, станом на 12 жовтня російські війська не досягли якихось великих проривів біля Авдіївки й навряд чи зможуть швидко відрізати українські сили у місті.

Також речник об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун заявив, що російські загарбники зараз бачать у захопленні чи оточенні Авдіївки в Донецькій області знакову перемогу. Таким чином вони прагнуть переломити хід бойових дій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2023 18:37