Фото: Олександр Сирський / Telegram

"Ухвалив низку рішень": Сирський відвідав українських військових на Курщині та Сумщині

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав військові частинах та підрозділи, які діють на Сумщині та у Курській області Росії. 

У своєму Telegram-каналі Сирський розповів, що попри всі спроби противника перехопити ініціативу ситуація залишається під контролем ЗСУ.

"Провів роботу безпосередньо на командних пунктах бригад. Заслухав командирів бригад та їхні пропозиції щодо подальших дій, надав допомогу в вирішенні проблемних питань. Враховуючи оцінку обстановки, прийняв низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат", — наголосив головком.

Сирський також додав, що попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мету. 

"Велика вдячність нашим солдатам, сержантам та офіцерам за мужність, стійкість і невпинну ратну працю. Боротьба за Україну триває", — резюмував головком.

Нагадаємо, 18 жовтня головнокомандувача ЗСУ Олександр Сирський провів нараду з керівним складом ЗСУ. Сирський дав завдання з чіткими термінами для виконання відповідних заходів. Для українських військових визначено конкретні кроки для посилення захисту українського неба.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2024 11:15