Фото: Слово і діло

"Україна має поступитися територією": Трамп зробив чергову абсурдну заяву

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що уряду України можливо доведеться віддати деякі території Росії, аби зупинити війну. Він нібито не хоче, аби люди гинули "через цю безглузду війну".

Про це прихильник Путіна сказав в інтерв'ю Reuters.

Трамп  також заявив, що аби він був президентом, усе було б "предметом переговорів". Також він вважає, що українці, які ведуть активну боротьбу за захист своєї землі "заслужили велику повагу".

"Я думаю, що вони (українці, — де.) мали б право залишити собі більшу частину того, що вони заробили, і я думаю, що Росія так само погодилася б на це. Вам потрібен правильний посередник або учасник переговорів, а у нас зараз його немає", — сказав колишній президента США.

На його думку, саме Сполучені Штати Америки зараз мають "укласти мир" між Росією та Україною:

"Я вважаю, що найбільше, що США повинні зробити зараз, це досягти миру — об’єднати Росію та Україну й укласти мир. Ви можете це зробити. Настав час зробити це, об’єднати обидві сторони, щоб досягти миру".

Нагадаємо, Дональд Трамп стверджує, що може швидко зупинити війну України та Росії. Для цього йому потрібно знову стати президентом США.

До того ж Трамп заявив, що він виступає проти зміни диктаторського режиму Володимира Путіна у Росії. Він додав, що за адміністрації Джо Байдена США загрожує ядерна війна з Росією, тоді як сам Трамп знає, як цього уникнути.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 30.06.2023 11:24