Фото: ілюстративне. Джерело: Донбас СОС

Україна повернула з окупації ще трьох дітей: наймолодшій дівчинці — три роки

У середу, 17 квітня, з тимчасово окупованих територій Херсонщини вдалося повернути ще дві родини з дітьми. Наймолодшій дівчинці всього три роки.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Радий вітати на українській землі ще дві родини, котрі виїхали з поки що окупованих громад Херсонщини", — написав він у Telegram.

За його словами, на підконтрольну територію України вдалося повернути сім'ю, яка виховує двох братів, позбавлених батьківського піклування. Хлопчикам 12 та 16 років.

"Заради них опікуни наважилися виїхати з тимчасової окупації, адже не могли більше наражати на небезпеку дітлахів", — зазначив Прокудін.

Також з окупації вдалося евакуюватися родині з трирічною дівчинкою.

"Дякую благодійній організації Save Ukraine, органам опіки та піклування, службам справах дітей, які працювали над цим поверненням. Продовжуємо працювати, аби кожна українська сімʼя була вдома", — підсумував голова Херсонської ОВА.

Нагадаємо, 16 квітня з окупованої території України вдалося повернути ще одну дитину. П'ятирічний хлопчик два роки не бачив батьків.

Також 2 квітня до України з окупації повернули 17-річного хлопчика. Юнак прожив на захоплених територіях Херсонщини два роки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.04.2024 17:12