Фото: Офіс президента України

"Україна жива. Україна бореться і б'ється": новорічне привітання президента Зеленського

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Новим роком 2024. Глава держави традиційно звернувся до нації у новорічну ніч й підбив підсумки року, що минає.

Відеопривітання українського лідера стартувало в останні хвилини перед Новим роком.

"Скоро завершується 2023 рік — ще один рік нашої незалежності. Ще один рік нашої боротьби за незалежність.

Кожен знайде в цьому році щось спільне для всіх українців. Головний підсумок року і його здобуток. Україна стала сильніше. Українці стали сильніші.

766 днів тому усім нам було кинуто виклик. З усіх боків на нас летіли ракети... З усіх напрямків на нас сунула ворожа навала. Ми не знали тоді, що чекає нас попереду... Мало хто вірив, що ми витримаємо 2022 рік, не кажучи про 2023.

Ми зустрічаємо 2024 рік. Україна жива. Україна бореться і б'ється. Україна рухається, Україна працює, Україна існує. І все разом – це не новорічне диво, не казка і не чудо. Це заслуга кожного з нас", — сказав глава держави.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українців з Новим роком. Він наголосив, що 2023 рік був надскладним для нашої держави, однак і 2024 рік не буде легким, адже наша держава продовжить боротьбу за свою свободу та вільне майбутнє.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 31.12.2023 23:45