Фото: Офіс президента

"Разом ми переможемо": Залужний підбив підсумки 2023 року й зробив прогноз на 2024-й

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до українців в останні години 2023 року. Він наголосив, що цей рік був надскладним для нашої держави.

У своєму зверненні головком наголосив, що 2023 рік став роком боротьби для України. Проте наша держава вистояла завдяки мужності наших воїнів.

"Минає 2023 рік. Ще один надскладний рік нашої боротьби за свою землю та свободу. Це був рік, коли Україна вистояла. Вистояла завдяки вам — українським солдатам і матросам, сержантам і офіцерам. Завдяки кожному з вас! Я дякую нашим військовим за стійкість і самовідданість величній справі — захищати Україну. Схиляю голову перед українськими воїнами, які загинули в боях за Батьківщину. Вони назавжди у наших серцях", — наголосив він.

Залужний також спрогнозував, що 2024 рік також не буде легким для України, адже наша держава продовжить боротьбу за свою свободу та вільне майбутнє.

"Вірю, що ми з гідністю пройдемо усі випробування та крок за кроком продовжимо наближати нашу Перемогу! Всіх, хто зараз у бою, на спостережному пункті, веде розвідку чи нищить ворога дроном. Хто тримає удар та завдає його у відповідь. Рідних і близьких наших воїнів. Всіх, хто вірить і допомагає Збройним Силам України — з Новим Роком!" — резюмував головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, під час вечірнього відеозвернення президент Володимир Зеленський заявив, що 31 грудня підписав кілька указів про відзначення державними нагородами українських воїнів. Зокрема, йдеться про майже 700 бійців. Гарант також подякував всім, хто в бою, на бойових постах, на бойових завданнях зараз. Він наголосив, що це гордість нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.12.2023 19:37