Фото: соцмережі

Українці по-новому поповнюватимуть картки "Ощадбанку": що змінилося

Відтепер поповнити картки "Ощадбанку" можна буде в мережі платіжних терміналів EasyPay без комісії.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Ощадбанк" не припиняє вдосконалювати сервіси платіжних карток та розширювати мережу терміналів для їх поповнення готівковими коштами. Підтримка клієнтів є нашим найголовнішим пріоритетом, зокрема у сфері електронної комерції. Скасування комісії – ще один крок назустріч клієнтам у підвищенні зручності користування картками", — зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів "Ощадбанку"Володимир Москаленко.

Зазначається, що для поповнення картки на головному екрані терміналу потрібно обрати послугу поповнення картки "Ощадбанку" з відміткою "0%".

У банку надали інструкцію, як це зробити. Для поповнення картки "Ощадбанку" без комісії потрібно:

  1. Знайти найближчий термінал за допомогою інтерактивної мапи на сайті чи в мобільному застосунку EasyPay.
  2. Обрати поповнення картки "Ощадбанку" з позначкою "0%".
  3. Ввести номер картки або здійснити зчитування за допомогою NFC-рідера.
  4. Внести готівку.

Зазначається, що при використанні NFC-зчитувача для введення номера картки (прикладанні картки або смартфону до рідера) максимальна сума поповнення збільшиться з п'яти до 30 тисяч гривень на день.

"Як найбільша мережа платіжних терміналів EasyPay значно покращує досвід клієнтів у користуванні банківськими послугами за рахунок рівномірного покриття всієї території України, забезпечення безперебійної роботи платіжної системи в умовах воєнного стану та високої клієнтоорієнтованості. Вже близько 80% соціально важливих сервісів у наших терміналах доступні для сплати без комісії, і разом з партнерами ми впевнено рухаємось до абсолютної цифри", — додав комерційний директор EasyPay Антон Авраменко.

Нагадаємо, з 1 серпня внесення готівки через термінали вимагатиме від платника ввести номер мобільного телефону. Такі норми передбачені постановами правління Національного банку України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 09.07.2023 05:20