Українці в п'ятірці лідерів за підсумками чотирьох днів Універсіади в Тайбеї

23 СЕРПНЯ 2017 11:32

За підсумками четвертого змагального дня Універсіади в Тайбеї, українська збірна замикає п'ятірку лідерів медального заліку. На рахунку наших співвітчизників п'ять золотих, три срібних та чотири бронзові нагороди.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт Міністерства молоді і спорту.

У вівторок, 22 серпня, «синьо-жовті» святкували перемоги на кількох майданчиках спортивного фстудентського форуму.

Олімпійського чемпіон Олега ВЕРНЯЄВ вдруге здобув чемпіонський титул Всесвітньої літньої Універсіади в особистому багатоборстві. З результатом 88,300 Олег впевнено обійшов суперників з Японії.

Четверте золото виборола тхеквондистка Ірина РОМОЛДАНОВА. Киянка у фіналі вагової категорії до 46 кг зуміла змінити хід поєдинку на свою користь та перемогла спортсменку з Кіпру - Кіріякі КУТТУКІ.

На першу сходинку п'єдесталу в індивідуальній першості піднявся рапірист Дмитро ЧУЧУКАЛО. У фінальному поєдинку він переміг японського фехтувальника Кіосуке МАЦУЯМУ — 15:14. Бронзова нагорода змагань також на рахунку українців, її здобув Ростислав ГЕРЦИК.

Срібні призерами змагань цього дня стали представники водних видів спорту. Український дует Вікторія КЕСАР - Станіслав ОЛІФЕРЧІК став другим у фіналі синхронних стрибків у воду з триметрового трампліна з результатом 284,64 бала. Чемпіон Універсіади з плавання на дистанції 400 метрів вільним стилем Михайло РОМАНЧУК додав до свого доробку в Тайбеї ще й титул віце-чемпіона на півторакілометровій дистанції в/с.

Спорт, 23.08.2017 11:32