Українці здобули 15 нагород на чемпіонаті Європи з воднолижного спорту

08 СЕРПНЯ 2017 12:05

В іспанському місті Цесена завершились змагання за нагороди континентальної першості з воднолижного спорту серед юніорів та юнаків. За підсумками чемпіонату, на рахунку української збірної 15 медалей — шість найвищого ґатунку, п'ять срібних та чотири бронзові. Окрім того представники «синьо-жовтої» збірної здобули перемогу в командному заліку U-17.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Міністерство молоді і спорту.

Зазначається, що у віковій категорії «юніори», чемпіон світу, учасник Всесвітніх ігор-2017 Данило ФІЛЬЧЕНКО поповнив скарбничку власних досягнень – «золотом» у фігурному катанні та «сріблом» у стрибках зтрампліну. Такі здобутки принесли ФІЛЬЧЕНКУ перемогу у багатоборстві.

Іще одну нагороду збірній в категорії U21 принесла Софія МАКСИМЕНКОВА, яка стала другою на трампліні.

Також, успішно виступили наші співвітчизники у категорії U-17. Звання найсильнішої спортсменки в багатоборстві серед дівчат здобула Станіслава ПРОСВЕТОВА. Дніпрянка стала першоюі в фігурному катанні.

На найвищу сходинку п'єдесталу піднялася Софія МАКСИМЕНКОВА у стрибках з трампліну. Крім того в активі МАКСИМЕНКОВОЇ «срібло» у фігурному катанні.

Трійку лідерів в багатоборстві замкнув Олексій САМОЙЛОВ серед юнаків.

Крім того, шість нагород здобули українці в категорії U-14. Переможницею в багатоборстві стала Марія ЦЮЦЮРА, виборовши бронзові медалі у фігурному катанні та в стрибках з трампліну.

А Дмитро ФІЛАРЕТОВ здобув «срібло» у фігурному катанні, «бронзу» в стрибках з трампліну та став другим у багатоборстві.

Спорт, 08.08.2017 12:05