Фото: Instagram Андрія Луніна

Українець Лунін може пропустити фінал Ліги чемпіонів: тренер "Реала" назвав причину

Український голкіпер мадридського "Реала" Андрій Лунін може пропустити фінальний матч Ліги чемпіонів проти дортмундської "Боруссії". У воротаря піднялась температура перед важливим поєдинком.

Про це у соцмережі X повідомляє Madrid Extra. Наставник "Реала" Карло Анчелотті розповів про ситуацію з голкіперами перед фіналом Ліги чемпіонів, який пройде у суботу, 1 червня.

"Воротар у фіналі? Це складний вибір, тому що Лунін провів фантастичний сезон, а Куртуа є Куртуа. Я прийму рішення перед грою", — сказав тренер.

Анчелотті також повідомив, що в Андрія Луніна 27 травня температура та висловив сподівання, що українець одужає до суботнього поєдинку.

"Коли травмувався Куртуа, ми подумали: "Ну, у нас є Лунін", і підписали Кепу. Кепа був дуже важливим", — підкреслив Анчелотті.

Статистика Луніна та Куртуа

Андрій Лунін у поточному сезоні пропустив 32 голи у 31 матчі та 12 разів залишив власні ворота у недоторканності.

Бельгієць Тібо Куртуа, який тривалий період часу пропустив через травму хрестоподібних звʼязок, а потім меніску, провів чотири поєдинки, в яких відстояв "на нуль".

Нагадаємо, за даними іспанського видання Relevoукраїнський воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін погодився продовжити угоду з "вершковими" до 2029 року. Футболіст готовий поборотись за місце в основі з зірковим голкіпером Тібо Куртуа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.05.2024 12:56