Фото: соцмережі

Україною шириться повітряна тривога: де лунають вибухи (оновлено)

Ввечері 8 травня у низці областей України оголосили повітряну тривогу. Наразі сирени лунають у східних та північних областях. Моніторингові групи повідомили про зліт ТУ-95 з аеродрому "Оленья".

повітряна тривога 8 травня

Крім того, за даними місцевих пабліків, під обстрілом рашистів перебуває Харківщина. Росіяни запустили щонайменше шість ракет С-300 по Харкову та області із території Брянської області РФ.

Також про вибухи повідомляють місцеві жителі Дніпра та Херсона.

Оновлено 22:17

Пізніше Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що, за попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто та область ракетами С-300. Зафіксовано щонайменше шість "прильотів". Є влучання у Харківському районі. Інформація про постраждалих не надходила.

Водночас на Дніпропетровщині, за даними голови ОВА Сергія Лисака, працює протиповітряна оборона.

Нагадаємо, у ніч проти 8 травня російські війська вкотре атакували Україну дронами іранського виробництва Shahed-136Це була наймасовіша атака Києва за час воєнних дій. 

Міністерство оборони України опублікувало відео роботи сил протиповітряної оборони минулої ночі в Києві. Українським воїнам вдалося знешкодити всі ворожі повітряні цілі.

Також уночі Росія вкотре обстріляла ракетами Одещину, там зафіксовано влучання у склад одного з продовольчих підприємств і по рекреаційній зоні на Чорноморському узбережжі. Троє працівників складу отримали незначні поранення, їм надали медичну допомогу на місці. Тіло одного чоловіка згодом дістали з-під завалів

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 22:12