Фото: Instagram Касаткіної

Українська тенісистка не потисла руку Касаткіній після матчу в Англії: росіянка відреагувала

На старті турніру WTA 500 в Істборні російська тенісистка Дар’я Касаткіна після перемоги над українкою Ангеліною Калініною відреагувала на поведінку нашої спортсменки. Тенісистка з України відмовилась тиснути руку представниці країни-агресорки.

Про це повідомляє "Великий теніс України".

Дар’я Касаткіна прокоментувала те, що українки не тиснуть руки російським та білоруським гравцям.

"Було трохи важко залишати "Ролан Гаррос" так, адже це мій улюблений турнір. Але я розумію, що, можливо, у Франції вболівальники не так сильно залучені в ситуацію, як тут, у Великій Британії, тож це моє пояснення того, що сталося", — сказала вона.

Росіянка наголосила, що "набагато приємніше переживати те, що я пережила сьогодні, тому що ситуація досить очевидна".

"Позиція гравців з України була доволі ясною, і ми маємо приймати її та поважати. Ми повинні це зробити й вболівальники теж повинні це прийняти. Тож звісно я була рада такій реакції тут", — сказала Касаткіна.

Варто відзначити, що на "Ролан Гаррос" Еліна Світоліна не потисла руку Касаткіній після перемоги, а трибуни освистали росіянку.

Нагадаємо, українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла у фіналі турніру серії WTA 250 у французькому Страсбурзі. У вирішальному матчі за титул українка розбила росіянку Анну Блінкову. Після перемоги українська тенісистка показово не потиснула руку росіянці, як це буває традиційно після поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.06.2023 18:07