Скріншот із відео

Українські бійці підняли український прапор у Кринках на лівобережжі Херсонщини (відео)

Воїни Збройних сил України підняли прапор України в селі Кринки на лівому березі Херсонської області. У цьому населеному пункті тривають запеклі бої.

Про це повідомив DeepState.

У Telegram-каналі DeepState зауважили, що росіяни у своїй пропаганді стверджують постійно, що Кринки перебувають "під їхнім контролем", і вони всіх нібито відкинули за Дніпро.

"Але бійці 36 ОБрМП так не вважають. І тепер український прапор милує око наших військових", — йдеться в повідомленні.

Також українські військові кажуть, що, попри це, важкі бої тривають, і радіти ще рано. Ворог постійно підтягує резерви, намагається витіснити наших бійців, а також велику увагу зосереджує на переправі та правому березі.

Узагалі, воєнні експерти зазначають, що бої навколо села Кринки надто запеклі та тривають уже довго. Цього села фактично не залишилося, адже його стерли обстріли артилерії. Однак українські воїни тримають свої позиції в ньому.

Восени 2023 року стало відомо, що наші воїни закріплюються на лівому березі Херсонської області, зокрема, на плацдармі у районі населеного пункту Кринки. У Генштабі пояснили, що ЗСУ хочуть відтіснити російських окупантів від правого берега Дніпра. Це дозволить зменшити обстріли цивільних.

Нагадаємо, в січні начальниця об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявила, що ситуація у населеному пункті Кринки Херсонської області важка. Ворог потужно тисне вогнем на населений пункт, там немає жодної вцілілої будівлі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.02.2024 23:41