Фото ілюстративне зі соцмереж

Українські партизани повідомили про наслідки вчорашнього удару по Євпаторії

Унаслідок вчорашнього удару по військовій частині в Євпаторії рашисти залишилися без радіолокаційної станції. Також пошкоджено пункт управління із захищеним каналом зв’язку з Кремлем.

Про це повідомили агенти партизанського руху "Атеш", які провели дорозвідку військової частини зв'язку поблизу Євпаторії, по якій учора завдали ракетного удару, та передали інформацію СОУ.

"Уражено пункт управління, який відповідав за захищений канал зв'язку з Кремлем, а також за координування протиповітряної оборони всього півострова. Мінус радіолокаційна станція", — йдеться в повідомленні.

За словами агентів руху "Атеш", протиповітряна оборона в Євпаторії придушена. Тому вона точно більше не перебуватиме в ураженій частині населеного пункту Затишне біля Євпаторії.

"Ще раз дякуємо нашим агентам і всім мешканцям Євпаторії, які нам допомагали. Цей успіх іще раз підтверджує тезу, що навіть найменша (на перший погляд) допомога може виявитися вирішальною", — наголосили українські партизани.

Вони додали, що вже передали Силам оборони України велику кількість даних про військові об'єкти противника на всіх тимчасово окупованих територіях України.

"Удари не припиняться доти, доки останній окупант не покине українські території", — підсумували в русі "Атеш".

Як відомо, 4 січня в тимчасово окупованому Криму повідомили про вибухи в Севастополі та Євпаторії. У ЗСУ підтвердили прильоти, міноборони Росії написали про збиття десяти ракет.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня представники українського партизанського руху "Атеш" провели розвідку берегової лінії на ділянці дороги Р-25 "Євпаторія — Саки". Там виявили велику кількість фортифікаційних споруд: поодинокі окопи, опорні пункти, укріплення з піску та бетону, а також зосередження військової техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 18:19