Фото: Генштаб ЗСУ

Українські військові підняли прапор на лівобережжі Херсонщини, — Гуменюк

Українські воїни продовжують звільняти рідну землю від загарбників. Нашим військовим вдалось закріпитись на лівобережжі Херсонщини.

Про це повідомила керівниця прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, пише "Суспільне". За її словами, українські підрозділи провели висадку на лівобережжі Херсонщини, "аби підняти дух людей в окупації".

"Військові повернулись, прапор тримається, триває контрбатарейна боротьба. Посил зрозумілий, ми прийняли естафету і встановили прапор на лівому березі для того, щоб місцеві мешканці, які так довго потерпають в окупації і зараз знаходяться під шаленим тиском, отримали знак підтримки, що лівий берег — це Україна", — розповіла Гуменюк.

Нагадаємо, за словами міністра оборони Олексія Резнікова, українські військові продовжують активний контрнаступ на Півдні. Там сили оборони постають перед труднощами, оскільки ворог збудував потужну лінію оборони.

Раніше повідомлялось, що українські військові мають труднощі через великі мінні поля, а також через степову місцевість, яка заважає рухатись вперед.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна може перемогти у війні до президентських виборів у США у листопаді 2024 року. Він вважає, що українські військові зможуть просунутися вперед під час очікуваного контрнаступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 29.08.2023 19:32