Джерело: скріншот з відео

Українські військові знищили російську колону у Курській області (відео)

У Курській області Росії Збройні сили України знищили колону військової техніки окупантів. Техніку рашистів було уражено за допомогою ударних дронів. 

Як повідомляє "Мілітарний", аеророзвідники 53 механізованої бригади та 103 бригади тероборони в ході розвідки виявили велику кількість техніки окупантів, яка прямувала єдиною колоною по трасі за три кілометри від кордону з Сумською областю.

Зазначається, що колона у складі 15 машин здебільшого складалася з армійських вантажівок "КаМАЗ" та "Урал", а також напівпричепів. Відомо, що підрозділи ударних безпілотників "Малібу" 53 ОМБр та "Крила до пекла" 103 ОБрТрО уразили першу та останню машину в колоні, після чого почали методично нищити іншу техніку за допомогою FPV-дронів.

"Після перших ударів російські військові спробували розосередити техніку та з'їхали з основної дороги під прикриття дерев. Втім, військовим вдалося уразити або ж повністю спалити принаймні вісім машин із колони окупантів. Судячи з інтерфейсу на частині кадрів, розвідка цілей та координація ударів виконувалися за допомогою українського розвідувального безпілотника Shark", — йдеться у повідомленні. 

Варто наголосити, що частині техніки вдалося врятуватись та уникнути ударів безпілотників. Виданню вдалося визначити місце, де російську техніку атакували українські дрони. Це Суджанський район Курської області РФ. Це місце розташоване всього за три кілометри від кордону з Україною. 

Нагадаємо, у червні бійці Сил спеціальних операцій в ході розвідки виявили та знищили російську рухому радіолокаційну станцію "Каста-2Е2". Ураження по РЛС завдали за допомогою ударних дронів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.06.2024 16:05