Український гуморист та учасник "Ліги сміху" Роман Іваненко загинув на фронті

На фронті загинув відомий актор, гуморист, віце-чемпіон "Ліги сміху" у складі команди "Наш Формат" з Кам'янця-Подільського Роман Іваненко. У воїна-артиста залишилися мама та дружина.

Про загибель актора повідомив у Facebook голова Кам‘янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич. Пізніше сумну звістку підтвердили родичі та дружина Іваненка.

"Невимовний біль. Як важко втрачати того, кого ти знав, вважав хорошим другом. Роман Іваненко — доброволець, гуморист, Воїн з великої літери. Попавши в оточення, на Вугледарському напрямку, бився до останнього поруч зі своїми побратимами. Отримав важке поранення, був взятий в полон. Тримався з 24 січня по 28 лютого. Але від терориста гідної медичної допомоги не отримав! Вчора, завдяки штурму, ворог з позицій був вибитий. Сьогодні Романа евакуювали "на щиті"!" — написав Сімашкевич.

Також про смерть Іваненка повідомив і його друг гуморист Володимир Черняк. Він зазначив, що загиблий служив у 72-й окремій механізованій бригаді ім. Чорних запорожців Сухопутних військ ЗС України. Ймовірно, він мав позивний "Артист".

Дружина Романа показала у Instagram їхнє останнє спільне фото.

"Ти був для мене всім… Дякую тобі за 10 років щастя… Тепер я не знаю, як жити без тебе, але я буду заради тебе", — написала вона.

Нагадаємо, 10 березня у Михайлівському соборі у Києві прощалися з українським воїном, Героєм України Дмитром Коцюбайлом "Да Вінчі", який загинув 7 березня у боях за Бахмут. Церемонію відвідала прем‘єрка Фінляндії Санна Марін та президент Володимир Зеленський.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.03.2023 10:45