Фото: Pixabay

Опади не припиняються: у четвер усю країну заллють дощі з мокрим снігом

У четвер, 25 січня, Україну накриє негода. У всіх регіонах очікуються дощі, подекуди із мокрим снігом.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, крім Півдня, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. У східних областях подекуди ожеледь. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних, Вінницькій, вночі місцями й у північних областях пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби коливатиметься від -1° до +4°C. Проте вночі у східних та південно-східних областях очікується -3...-8°C, а вдень на крайньому півдні країни +2...+7°C. У Карпатах сніг, хуртовина, пориви вітру 19-24 м/с. Температура протягом доби 0...-5°C.

У Києві та області прогнозується мокрий сніг та дощ, на дорогах ожеледиця. На Київщині температура повітря протягом доби коливатиметься у межах від -1°С до +4°C. У столиці вночі очікується близько 0°C, вдень +1...+3°C.

Нагадаємо, раніше метеоролог Ігорь Кібальчич прогнозував, що третя декада січня очікується теплою та з великою кількістю опадів завдяки розвитку активної циклонічної діяльності у північно-західній Європі. Температура повітря в Україні буде досить високою, а опади спостерігатимуться переважно у вигляді дощу, часом з мокрим снігом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.01.2024 05:33