Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" напередодні Великодня запустила з Києва до Одеси "Інтерсіті+": коли він курсуватиме

Напередодні Великодня до Одеси курсуватиме швидкісний поїзд "Інтерсіті+", який "Укрзалізниця" запустила у тестовому режимі. 

Як повідомляє прес-служба національного перевізника, поїзд №761/762 Київ — Одеса відправлятиметься з Києва 3, 4 та 5 травня о 06:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку, з Одеси, поїзд вирушатиме в ті ж дати о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:50. 

"Квитки на Одесу вже у застосунку "Укрзалізниці", на сайті, в чат-боті та касах вокзалів. Крім цього, на великодній вікенд збільшуємо пропозицію місць із Києва до Львова, адже замість стандартного швидкісного поїзда Hyundai туди поїде більш містка двоповерхова Skoda", — зазначає компанія.

В "Укрзалізниці" додають, що будуть призначені додаткові рейси поїзда №777 Київ — Львів на 4 та 5 травня, та наголошують, що не варто відкладати планування подорожі, адже протягом найближчих днів будуть з'являтися додаткові квитки до Львова.

Нагадаємо, що раніше компанія "Укрзалізниця" запустила сервіс моніторингу квитків на потяги з можливістю автовикупу. Послуга буде доступна для усіх користувачів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.04.2024 11:30