Фото: Facebook-сторінка Остапа Бринського

"Уламок від снаряду змусив його серце зупинитися": під Бахмутом загинув чоловік екс-заступниці міністра охорони здоров’я

У бою під Бахмутом на Донеччині 19 серпня під час мінометного обстрілу військовими РФ загинув військовослужбовець з Івано-Франківська Остап Бринський.

Про це повідомила дружина загиблого воїна, колишня заступниця міністра охорони здоров’я Младена Качурець.

"Він любив жити, вмів навіть у буденних дрібничках помічати щось смішне, іронічне, прекрасне. Моя найміцніша опора, моє джерело креативу і спокою", — написала жінка. 

Вона додала, що чоловік "не був народжений для війни", втім уже рік і два місяці служив у війську. 

"Він не був народжений для війни. Ніхто з нас не був. Але це було його свідоме рішення піти у військо. Його любов до нас, до людей, до життя не могла тримати його осторонь. У нього було ще мільйон планів, у нас були спільні плани, ми мали прожити довге і щасливе життя, але тpиклятa Рociя, pociяни відібрали в нього можливість їх реалізувати. А в нас відібрали його, наше щастя”, — пише Младена.

Парастас за полеглим бійцем відбудеться 23 серпня о 19:00 в церкві св. Ольги й Володимира в Івано-Франківську. 24 серпня, у День Незалежності України, в Архікатедральному соборі Воскресіння Христового о 12:00 почнеться чин похорону.

Нагадаємо, 14 серпня тимчасовий повірений посол України Олександр Сенченко трагічно загинув у Вірменії. Він очолював українську дипломатичну місію в країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.08.2023 00:01