Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Уночі рашисти обстріляли Миколаїв: загинула жінка, є руйнування, виникли пожежі

У ніч на вівторок, 15 жовтня, російські окупанти обстріляли Миколаїв і область. При цьому засоби протиповітряної оборони знищили на Миколаївщині три безпілотники типу Shahed-136/131.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. За його словами, приблизно о 02:30 ворог атакував місто, за попередньою інформацією, ракетами типу С-300.

"Пошкоджено інфраструктурний обʼєкт, ресторанний комплекс, торгові павільйони, житлові будинки й автомобілі. Виникли пожежі, тривають заходи з ліквідації", — зазначив він.

Очільник Миколаївщини також розповів, що внаслідок обстрілу загинула жінка, поранення отримали 16 людей, з них трьом надано амбулаторну допомогу.

Начальник обласної військової адміністрації додав, що в Миколаївському районі окупанти вчора атакували Куцурубську громаду дронами типу FPV. Постраждалих немає.

"Також ворог здійснив артилерійський обстріл по селу Лимани Галицинівської громади. Внаслідок цього пошкоджено приватний будинок, господарчу споруду та сільськогосподарську техніку. Постраждалих немає", — підсумував Віталій Кім.

Нагадаємо, що 30 вересня російські окупанти дронами атакували Баштанський район Миколаївської області. Внаслідок цього виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури, на місці працювали відповідні служби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.10.2024 08:12