Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Рашисти обстріляли Миколаївщину: спалахнула пожежа на об’єкті інфраструктури

У ніч на понеділок, 30 вересня, російські окупанти дронами атакували Баштанський район Миколаївської області. Внаслідок цього виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури, на місці працюють відповідні служби.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"У ніч на 30 вересня сили та засоби протиповітряної оборони на Миколаївщині знищили три БпЛА типу Shahed 131/136", — зазначив він.

За його словами, в Миколаївському районі ворог атакував Куцурубську громаду дронами типу FPV. Внаслідок цього в селі Дмитрівка пошкоджено два житлових будинки.

"Також внаслідок обстрілу на відкритій території відбулося займання сухої трави, яке оперативно ліквідували вогнеборці. Постраждалих немає", — додав начальник Миколаївської обласної військової адміністрації.

Він додав, що в Баштанському районі внаслідок нічної ворожої атаки виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури.

"Залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків. Інформація про постраждалих уточнюється", — підсумував Віталій Кім.

Нагадаємо, що цієї ночі сили та засоби протиповітряної оборони знешкодили всі дрони-камікадзе типу "Шахед", які ворог запустив для ударів по Києву. У місті руйнувань і потерпілих немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2024 07:56