Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Нічна повітряна атака на Київ: Сили оборони знищили всі "шахеди"

У ніч на понеділок, 30 вересня, сили та засоби протиповітряної оборони знешкодили всі дрони-камікадзе типу "Шахед", які ворог запустив для ударів по Києву. У місті руйнувань і потерпілих немає.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ боєприпаси, що баражували, заходили вночі, хвилями та з різних напрямків", — зазначив він.

За його словами, повітряна тривога у столиці тривала понад п’ять годин. Сили та засоби ППО знешкодили всі російські ударні дрони, які загрожували Києву (точну кількість і тип дронів оприлюднять Повітряні сили).

За попередньою інформацією начальника Київської міської військової адміністрації, в місті без руйнувань і потерпілих.

"Знову наполегливо прошу киян і гостей міста — будьте свідомі та дисципліновані. Завжди виконуйте правила поведінки під час оголошень повітряної тривоги — прямуйте до укриття! Бережіть себе!" — наголосив Сергій Попко.

Нагадаємо, вчора президент України Володимир Зеленський повідомив, що протягом минулого тижня Російська Федерація застосувала проти українців майже 900 авіаційних бомб. Також рашисти активно атакували мирні міста та села ударними безпілотниками та ракетами

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2024 07:16