Фото: ДСНС України

Уночі ворог атакував Запорізьку область: є загиблі (фото)

У ніч на 14 серпня ворожа армія вдарила ракетами по Запорізькій області. Внаслідок удару загинуло двоє людей. 

Про це розповіли у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

"Запорізький район. Близько 02:00 ворог завдав ракетних ударів по одному із населених пунктів. Врятовано троє людей, на жаль, двоє загинуло", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що внаслідок обстрілу на територіях двох домоволодінь цілком зруйновано два житлові будинки. Ще два пошкоджено, а у сусідніх будівлях від вибухової хвилі повилітали вікна. На місці події працювали рятувальники, які діставали з-під завалів постраждалих людей.

Нічна атака 14 серпня

У ніч на 14 серпня у Києві та частині областей оголосили повітряну тривогу. Вона була пов'язана із загрозою застосування ворогом балістичних ракет та ударних дронів камікадзе. 

Відтак ворожі війська атакували Одесу крилатими ракетами та дронами-камікадзе. Росіяни тероризували місто у три етапи.

Загалом ворог випустив вісім ракет та 15 БпЛА. Уламки знищеної цілі пошкодили гуртожиток у центрі Одеси, а також супермаркет. Крім того, на двох об'єктах сталася пожежа. За попередньою інформацією, постраждали троє людей — це співробітники супермаркету.

Нагадаємо, військові вважають, що росіяни цілеспрямовано запустили ракети по житлових кварталах Одеської області. Саме над ними Повітряним силам довелось збивали ворожі цілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2023 10:19