Фото: Facebook/Генштаб ЗСУ

Уражено пункти управління і райони з технікою: Генштаб відзвітував про потужні удари ЗСУ по ворогу

Впродовж доби, 26 січня, українська авіація завдала вісім ударів по районах зосередження противника. Окрім цього, ЗСУ вдарили по позиціях армії РФ і знищили декілька розвідувальних БпЛА.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

"Наша авіація протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження противника, а також удар по позиції його зенітно-ракетного комплексу. Крім того, збито три ворожих розвідувальних БпЛА", — зазначили в Генштабі.

Водночас підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили чотири пункти управління, район зосередження живої сили противника, два райони зосередження артилерії, склад боєприпасів та два інших важливих ворожих об'єктів.

За даними Генштабу, ЗСУ впродовж 26 січня також відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка, Невське і Червонопопівка Луганської області та Верхньокам'янське, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Невельське, Мар’їнка і Вугледар на Донеччині.

Нагадаємо, днями окупанти розташували катівню для українських патріотів в окупованій Горностаївці Херсонської області. Її було виявлено в рамках контррозвідувальних заходів.

Війна, 27.01.2023 07:19