Фото: Національна поліція

Рашисти активно розшукують українських патріотів на окупованих територіях

Окупанти розташували катівню для українських патріотів в окупованій Горностаївці Херсонської області. Її було виявлено в рамках контррозвідувальних заходів.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй Facebook-сторінці.

Рашисти облаштували катівню для українських патріотів в будівлі колишнього Горностаївського РВ УМВС. Загарбники відправляють туди усіх, кого підозрюють у співпраці з українськими військовими.

"Російські окупанти активно розшукують українських патріотів. А у будівлі колишнього Горностаївського РВ УМВС України у Херсонській області, російські загарбники облаштували катівню. До неї можна потрапити просто за нічим не підкріплену підозру у співпраці зі Збройними силами України", — йдеться у зведені Генштабу.

Нагадаємо, у четвер, 26 січня, російські терористи вкотре здійснили масований ракетний обстріл України. Внаслідок ворожої атаки РФ по Україні загинули 11 людей.

Також президент України Володимир Зеленський сьогодні, 26 січня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Ситуація на Бахмутському напрямку стала ключовою темою для обговорення.

Війна, 26.01.2023 20:17