Фото: АрміяInform

Уражено пункти управління й "кубла" окупантів: Генштаб відзвітував про удари ЗСУ

За минулу добу, 18 січня, авіація ЗСУ завдала щонайменше 16 ударів по позиціях окупантів. Водночас українські військові продовжили відбивати атаки ворога на Луганщині та Донеччині.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

"Наша авіація протягом завдала 13 ударів по районах зосередження противника та три — по позиціях зенітно-ракетних комплексів окупантів", — пишуть у звіті.

Окрім цього, збройним силам України вдалося збити ворожий Ка-52 та БпЛА "Мерлін-ВР".

Ракетні війська також уразили три пункти управління, п'ять районів зосередження окупантів, склад боєприпасів та два важливі об'єкти ворога.

Впродовж 18 січня сили оборони відбили атаки окупантів у районах Білогорівки Луганської області та на Донеччині. Йдеться про населені пункти Терни, Верхньокам'янське, Соледар, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Олександро-Шультине, Курдюмівка, Водяне, Мар'їнка, Побєда і Парасковіївка.

Нагадаємо, за даними Генштабу, російські загарбники продовжують активно мародерити на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема з домівок українців рашисти виносять побутову техніку та меблі. 

Додамо, у Запорізькій області, в тимчасово окупованій Василівці, 18 січня прогриміли вибухи. За попередніми даними, сталася "бавовна" на одному із складів окупантів.

Війна, 19.01.2023 07:45