Фото: Офіс президента

Уряд готує дуже позитивну новацію для школярів, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо 1 вересня. За його словами, віце-прем’єр-міністр —​ цифрової трансформації Михайло Федоров і міністр освіти та науки Оксен Лісовий разом зі своїми командами "готують дуже позитивну новацію для наших школярів, для батьків".

Про це очільник держави зазначив у вечірньому відеозверненні 31 серпня. Він наголосив, що зміни допомагатимуть усім учасникам навчального процесу.

"Завтра представимо перші деталі", — заявив президент.

Крім того, Зеленський привітав зі 125-ю річницею заснування Київського політехнічного інституту імені Сікорського, яку відзначали 31 серпня.

"Хоч би що відбувалося, освіта завжди буде залишатися тим елементом, який дає силу людям і державі, який дає змогу розвиватися й ставати міцнішими попри все", — додав він.

Як відомо, війна суттєво вплинула на освітній процес в Україні. У зв'язку з цим на школярів з 1 вересня чекають певні зміни. Більше про це читайте у нашому попередньому матеріалі.

Нагадаємо, раніше міністр освіти Оксен Лісовий пояснив, як організувати навчання дитини в умовах постійних тривог. Він вважає, що не варто змушувати учня йти на перший урок до школи після нічної повітряної тривоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.09.2023 02:23