Фото: "Апостроф"

Уряд звільнив заступника голови Держмитниці: що відомо

У п'ятницю, 24 березня, Кабінет міністрів звільнив з посади заступника голови Державної митної служби України Руслана Черкасського. Раніше його відсторонили від обов'язків.

Про це повідомив у Telegram представник уряду у ВР Тарас Мельничук.

На початку лютого було звільнено голову митниці В'ячеслава Демченка, а Руслана Черкасського відсторонили від виконання обов'язків. Причиною стало дисциплінарне провадження. Сьогодні стало відомо про його звільнення.

"Звільнено: Черкасського Руслана Анатолійовича з посади заступника Голови Державної митної служби України", — написав Тарас Мельничук.

Також відомо ще про нові кадрові призначення.

"Призначено: Загайного Віталія Анатолійовича державним секретарем Міністерства у справах ветеранів України; Вакуленко Тетяну Сергіївну директором Українського центру оцінювання якості освіти. Звільнено: Кліменкова Дмитра Олеговича з посади першого заступника Голови Фонду державного майна України", — пише Тарас Мельничук.

Нагадаємо, у п’ятницю, 24 березня, Кабінет міністрів подовжив спеціальний період із пільговими цінами на електроенергію. Мораторій на зміну тарифу триватиме ще на місяць — до 30 квітня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Політика, 24.03.2023 19:40