Фото: УЄФА

УЄФА призначила бригаду суддів з Росії на матч жіночої Ліги націй

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) повернула на матчі жіночої Ліги націй арбітрів з Російської Федерації. Представниці країни-агресора працюватимуть на матчі дивізіону C Вірменія — Казахстан 

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Зазначається, що Віра Опєйкіна буде головною арбітринею, її асистентки — Катерина Курочкіна та Олена Собчук, четвертою арбітринею призначили Надію Горінову. Поєдинок відбудеться 26 вересня.

Варто відзначити, що російських арбітрів призначили на міжнародний матч вперше з моменту відсторонення навесні 2022 року через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Нагадаємо, Українська асоціація футболу закликала виключити всіх росіян із керівництва Союзу європейських футбольних асоціацій. На посади в адміністративних органах УЄФА на період із 2023-го до 2027 року було обрано і переобрано 15 громадян Російської Федерації.

Також повідомлялось, що у фінальному матчі жіночого чемпіонату світу стався скандальний епізод. Президент Федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес поцілував футболістку, що призвело до його відставки.

Раніше Парламентська асамблея Ради Європи закликала Міжнародний олімпійський комітет не допускати росіян і білорусів до Олімпіади-2024 в Парижі. Обмеження повинні діяти, поки триває війна Росії в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.09.2023 23:07