Фото: SHUTTERSTOCK

В аеропорту Гамбурга терорист продовжує тримати в заручниках дитину: подробиці

В аеропорту Гамбурга триває операція зі звільнення дитини, яку батько-терорист захопив у заручники. У суботу ввечері близько 20:00 за місцевим часом озброєний чоловік пробив автомобілем огорожу та виїхав на перон аеродрому.

Про це повідомляє BBC.

Зазначається, що 35-річний чоловік озброєний вогнепальною зброєю і, ймовірно, вибуховим пристроєм, і чотирирічна дівчинка все ще перебувають в автомобілі, який стоїть під літаком авіакомпанії Turkish Airlines. Правоохоронці намагаються налагодити контакт із водієм. Поліція вважає, що причиною дій чоловіка став позов про опіку над дитиною. Вони бачать та чують дівчинки голос на задньому фоні під час розмови з водієм.

"На місці події працює великий контингент екстрених служб. Наразі ми припускаємо, що ситуація із захопленням заручника перебуває у статичному стані", — йдеться у повідомленні поліції Гамбурга у соцмережі X.

Усі польоти в аеропорту Гамбурга призупинено на невизначений час — на сьогодні було заплановано 286 вильотів та посадок.

Нагадаємо, у німецькому місті Гамбург спалахнула масштабна пожежа. Вогонь виник у районі Ротенбургсорт на зупинці вантажівок. Жителів міста попередили про небезпеку отруєння. Зазначається, що згодом пожежа перекинулася на інші складські приміщення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.11.2023 16:50