Фото: Twitter

Стрілянина у церкві Гамбурга: семеро людей загинули, багато поранених

Внаслідок стрілянини у німецькому місті Гамбург щонайменше семеро людей загинули. Трагедія відбулась у приміщенні церкви Свідків Єгови.

Про це повідомляє поліція Гамбурга.

За попередніми даними, в районі міста ГроссБорстель проводиться велика поліцейська операція. Правоохоронці терміново з'ясовують усі обставини інциденту.

"Згідно з початковими даними, стрілянина велася в церкві на Дельбєгестштрассі в районі ГроссБорстель… Кілька людей отримали серйозні поранення, деякі — смертельні. Ми перебуваємо на місці події з великою кількістю поліцейських", — йдеться у повідомленні.

Газета Bild зазначає, що семеро людей загинули та 25 отримали поранення — вісім з них важкі — внаслідок стрілянини, яка, за її даними, сталася в центрі Свідків Єгови невдовзі після дев'ятої вечора в четвер.

Один з правоохоронців повідомив, що кілька вулиць були оточені, а людей попередили за допомогою текстових повідомлень, щоб  уникали цього району. Місцевих жителів попросили залишатися у приміщеннях та користуватися телефонами лише "в екстрених випадках", щоб не перевантажувати мережу.

"Поки що немає перевіреної інформації про мотиви злочину. Ми просимо вас не ділитися необґрунтованими припущеннями та/або не розповсюджувати чутки", — сказав представник поліції.

Згодом поліція не підтвердила повідомлення місцевих ЗМІ про те, що злочинці перебувають у бігах.

Нагадаємо, у четвер увечері, 9 березня, у центрі Тель-Авіва сталася стрілянина. Внаслідок інциденту поранення отримали щонайменше троє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.03.2023 08:07