Дружина Кирила Буданова Маріанна. Фото зі соцмереж

В аналізах виявили миш’як і ртуть: з'явилися нові деталі отруєння дружини Буданова

Окрім дружини очільника Головного управління розвідки Маріанни Буданової, отруїли також високопоставлених офіцерів розвідки. У всіх в аналізах виявили миш’як і ртуть.

Про це заяви колишній керівник Головного управління розвідки Валерій Кондратюк в ефірі Radio NV.

Він розповів, що, крім дружини нинішнього керівника ГУР Маріанни Буданової, отруїли високопоставлених офіцерів розвідки — "керівників окремих напрямків, які відповідальні саме за операції".

"У мене є закрита інформація, яка ще не була відома. Отруєння сталося важкими металами. Під час здачі аналізів виявили такі метали, як миш'як та ртуть", — сказав він.

Валерій Кондратюк очолював Головне управління розвідки Міністерства оборони України 2015-2016 років.

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявляв, що дружину голови української військової розвідки Маріанну Буданову справді отруїли важкими металами. Зараз вона проходить курс лікування, який вже завершується.

Він зазначив, що інформація, яку оприлюднили сьогодні медіа, відповідає дійсності. Більше подробиці із цього приводу в Головному управлінні розвідки пообіцяли оприлюднити згодом.

Нагадаємо, пізніше з’явилася інформація, що Маріанна Буданова прийняла отруту разом з їжею. Оскільки вона невеличка з маленькою вагою, то дія отрути проявилася в неї швидше. Крім неї, отруєння підтвердилося ще у декількох співробітників ГУР, зараз вони теж лікуються.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.11.2023 15:34