Фото: today.ua

В Австрії сталась жахлива ДТП з українцями: загинула дитина

У суботу, 12 серпня, в Австрії сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок інциденту загинули люди, в тому числі немовля.

Про це повідомляє RMF FM.

Аварія сталась у напрямку до Відня на автодорозі між виїздами Гавайншталь-Мітте і Хохляйтен. За словами глави МЗС Польщі Павела Яблонського, згідно з даними австрійських правоохоронців, мікроавтобус, який потрапив в ДТП мав польські реєстраційні номери. В транспорті їхали українці, громадян Польщі в ньому не було. Він також додав, що посольству України одразу передали інформацію про трагедію після встановлення громадянства загиблих.

Деталі ДТП

Аварія сталась через те, що водій мікроавтобуса заснув на декілька секунд внаслідок чого автотранспорт перекинувся, пробив поручні мосту та впав на ґрунтову дорогу, яка пролягала під трасою.

Внаслідок ДТП загинули четверо людей:

  • двоє дорослих;
  • двоє дітей. Одному було кілька місяців, іншому — три роки.

Також в мікроавтобусі їхали ще троє пасажирів та одна дитина, яка отримала легкі травми.

Нагадаємо, у п'ятницю, 11 серпня, в Мазовецькому воєводстві Польщі потяг зіткнувся з вантажним автомобілем. Унаслідок ДТП 22 людини зазнали поранень.

Раніше у Польщі 24-річний українець, перебуваючи напідпитку, втікав від поліції на автівці Ford й збив 21-річну дівчину. Постраждала померла на місці. У винуватця аварії виявили більш ніж удвічі перевищений допустимий вміст алкоголю у крові. ДТП сталася поблизу міста Легниця, яке розташоване в Нижньосілезькому воєводстві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.08.2023 12:41